Er du god til kommunikation og SoMe?

På FABRIKKEN for Kunst og Design søger vi en kommunikationsmedarbejder til ansættelse i en løntilskudsstilling med start snarest muligt.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med FABRIKKENs administration og øvrige personale. Din primære opgave bliver at formidle FABRIKKEN, dens kunstnere samt de projekter og aktiviteter, stedet rummer – i både tekst og billede. Du skal derfor være i stand til at formidle mange forskellige praksisformer med stor indlevelse og faglighed og være en god visuel fortæller. FABRIKKEN udvikler løbende sin formidling- og kommunikationsindsats, og du vil i samarbejde med administrationen være med til at udvikle denne process – bade strategisk såvel som praktisk og teknisk.

 

Dine kvalifikationer:

  • Du har en kandidatgrad i Kunsthistorie, Visuel Kultur, Moderne Kultur, Litteraturvidenskab, Dansk eller anden akademisk kunstfaglig uddannelse
  • Du har indgående kendsskab til og interesse for samtidskunst
  • Du skriver godt på både dansk og engelsk og er god til at formidle til forskellige brugergrupper og på forskellige platforme
  • Du har erfaring med opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider, Facebook og Instagram
  • Du er vant til at tage billeder og kan håndtere et digital kamera. Vi ser også gerne, at du har egne billedredigeringsprogrammer såsom PhotoShop. Dette er dog ikke et krav.
  • Du er åben, imødekommende, selvkørende og initiativrig

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Inden du søger et job med løntilskud, så skal du tjekke med din A-kasse eller jobcenter, om du er berettiget til at søge et løntilskudsjob. Som ansat med løntilskud hos en offentlig arbejdsgiver kan du højest få en løn, som svarer til den individuelle dagpengesats. Ansættelsen er på op til 4 måneder med start 11. oktober 2017 eller snarest muligt.

 

Du er velkommen til at kontakte daglig leder, Marie Louise Bøgh Helveg på telefon 32 54 94 24 (tirsdage og onsdage kl. 10-14) eller på ml@ffkd.dk, hvis du har spørgsmål.

 

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes til FABRIKKEN for Kunst og Design på mail: ml@ffkd.dk senest torsdag d. 5. oktober 2017 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt hurtigst derefter.

 

Fabrikken for Kunst og Design huser godt 50 individuelle værksteder for kunstnere, designere og beslægtede faggrupper. Centralt i bygningen findes en næsten 1000m2 stor hal, som lejes ud til fleksible lejemål og events.

Derudover har Fabrikken en mængde projekter bl.a. flere Artists in Residence programmer, Alt_Cph, undervisnings- og formidlingsprojekter for kunstnere samt børn og unge, mm.

 

Relaterede emner

Om FABRIKKEN

FABRIKKEN for Kunst og Design er et produktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere og desig... Læs mere.