EU kigger til Sundholm

Tirsdag d. 2. oktober havde FABRIKKEN besøg fra en international studiegruppe fra EU-projektet USER, der handler om brugerinddragelse i byudvikling. Projektets formål er at implementere helt konkrete eksempler på indretning og brug af offentlige rum, der skaber større tryghed og inklusion.

Sundholmskvarteret er en af USER-projektets cases, og derfor kom projektdeltagerne forbi Sundholms Bakker, hvor kunstner Camilla Nørgaard fortalte om sit værk og om FABRIKKENs rolle i lokalområdet. 

Blandt de besøgende var byplanlæggere fra Tyskland og Italien og forsker i samfundsgeologi Parama Roy fra Københavns Universitet. Gruppen besøgte også Sundholms Byhaver, som man kan læse om her.

USER er en del af URBACT, et europæisk udvekslings- og læringsprogram om bæredygtig byudvikling.

Relaterede emner

Sundholms Bakker - kunstnerisk og socialt møderum

Indvielsen af Sundholms Bakker er en af højdepunkterne, når FABRIKKEN inviterer til åbent hus anno 2014. Pladsen b... Læs mere.

Outreach-programmer

Sammen med billedkunstner Henrik Menné har børn og unge mulighed for at eksperimentere med design og programmering ... Læs mere.

Internationalt samarbejde

FABRIKKEN fungerer som vejleder og samarbejdspartner for Nafasi Art Space - et værkstedsfællesskab og udstillingsst... Læs mere.