EU kigger til Sundholm

Tirsdag d. 2. oktober havde FABRIKKEN besøg fra en international studiegruppe fra EU-projektet USER, der handler om brugerinddragelse i byudvikling. Projektets formål er at implementere helt konkrete eksempler på indretning og brug af offentlige rum, der skaber større tryghed og inklusion.

Sundholmskvarteret er en af USER-projektets cases, og derfor kom projektdeltagerne forbi Sundholms Bakker, hvor kunstner Camilla Nørgaard fortalte om sit værk og om FABRIKKENs rolle i lokalområdet. 

Blandt de besøgende var byplanlæggere fra Tyskland og Italien og forsker i samfundsgeologi Parama Roy fra Københavns Universitet. Gruppen besøgte også Sundholms Byhaver, som man kan læse om her.

USER er en del af URBACT, et europæisk udvekslings- og læringsprogram om bæredygtig byudvikling.

Relaterede emner

Sundholms Bakker - kunstnerisk og socialt møderum

Indvielsen af Sundholms Bakker er en af højdepunkterne, når FABRIKKEN inviterer til åbent hus anno 2014. Pladsen b... Læs mere.

Outreach-programmer

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design arbejder aktivt med at opbygge et stærkt lokalt netværk i Sundholmskvarteret o... Læs mere.

Internationalt samarbejde

FABRIKKEN fungerer som vejleder og samarbejdspartner for Nafasi Art Space - et værkstedsfællesskab og udstillingsst... Læs mere.