Organisation

Fonden FABRIKKEN for kunst og Design er en nonprofit organisation med demokratisk struktur. Den daglige leder er ansat af bestyrelsen til, i tæt samarbejde med brugerrådet, at varetage de daglige beslutninger.

Brugerrådet

Brugerådet er valgt af husets lejere på Fabriksmødet og består af Tina Maria Nielsen, Michael Mørk, Lise Nørholm og Eske Rex.

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af en repræsentant for: Amager Erhvervsråd, Amager Kultur, Akademirådet, Dansk Kunstnerråd og to repræsentanter valgt af FABRIKKENs brugerråd.

Medlemmerne er:

Allan Andersen, formand (udpeget af FABRIKKENs brugerråd)

Nanna Bruun, næstformand (udpeget af FABRIKKENs brugerråd)

Jesper G. Jensen (udpeget af Amager Erhvervsråd)

Bjarne Fey (udpeget af Amager Kultur)

Nicolai Lund Overgaard (udpeget af Akademirådet)

Klaus Pedersen (udpeget af Dansk Kunstnerråd)

God fondsledelse

FABRIKKENs redegørelse for god fondsledelse.

Lejerne

De 53 faste lejere er professionelle kunstnere, designere, grafikere, en forfatter, små værkstedsfællesskaber, webdesignere samt en snedkervirksomhed og et cateringfirma.

Årsrapport

Læs FABRIKKENs årsrapport for 2015 og årsrapport for 2016.

Relaterede emner

Om FABRIKKEN

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er et produktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere o... Læs mere.

Målsætning

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design skal være et selvejende, nytænkende og innovativt produktionscenter for profes... Læs mere.

Historie

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design har siden 1992 haft hjemme i det tidligere centralvaskeri på Sundholm. I starte... Læs mere.