Zeus Gringo etc.

Christian Egger, manuel Gorkiewicz, Christian Mayer, Yves Mettler, Magda Tothovea, Ruth Weisman og Alecander Wolf var i CPH AIR-residency på FABRIKKEN i februar og marts 2007.

Sammen udgiver de et magasin, der skifter navn fra gang til gang, alt efter hvilken skrifttype, de vælger. Tidligere numre hedder derfor: Chicago, Times, Plotter, Helvetica, DIN, Techno, Löhfelm, RR_02, Univers, Tiffany, Circuit, Memphis og Gringo.

Magasinet blev grundlagt i Wien i 2002 og udkommer en gang om året med tekst og visuelt materiale af kunstnere, skribenter, forskere og specialister fra forskellige fagområder. Det bliver trykt i sort/hvid undtagen midteropslaget, som hver gang består af en plakat skabt af en kunstner. Tidligere har internationale anerkendte navne som Elke Krystufek, Daniel Pflumm, Ayse Erkmen, Amelie von Wulffen, Cameron Jamie, Renee Green bidraget med denne del. Oplaget tæller 300 stk.

I løbet af gruppens residency-ophold på FABRIKKEN producerede de nummeret Zeus, som er det første, der udkom i digital form.
 

Magasinet Zeus blev lanceret på FABRIKKEN den 28. marts 2007.

Fakta

CPH AIR-residents
februar - marts 2008

Links

theselection.net

cphair.dk