Dariusz Fodczuk

Dariusz Fodszuk, CPH AIR-resident på FABRIKKEN i april og maj 2013, er primært performancekunstner, men breder sig også over skulptur og maleri. Målet med opholdet var at arbejde på projektet "Public Performance Concept Bureau", arrangere en workshop, flere foredrag, to performances og en udstilling. Han deltog på performance festivallen "Hitparaden" i Pumpehuset, lavede en performance i Nikolaj Kunsthal i sammenhæng med udstillingen "Liasison" af Eric Andersen og ligeså udførte flere performances under FABRIKKENs årlige Åbent Hus arrangement. 

 

Dariusz Fodczuks forbereder sig i CPH AIR atelieret på FABRIKKEN, til hans performance samme aften i Nikolaj Kunsthal.

Dariusz Fodczuk er inviteret af liveart.dk ved Henrik og Ellen Vestergaard, som bl.a. står bag "Samtalekøkkenet" og performancefestivalen "Hitparaden" i Pumpehuset. Fodczuk deltog ved begge arrangementer. I forbindelse med "Hitparaden" oprettede han et udendørs kontor i Pumpehusets "vandhul" og hver dag drøftede han performancekoncepter med de interesserede forbipasserende.

Dariusz Fodczuk (1966) er uddannet på Institute of Art Education, Maria Curie, Sklodowska University, Lublin i Polen i 1992. Han har deltaget i alle større performancekunstfestivaler og er samtidig en central del af Polens unge kunstscene. Han er også kurator for Interakcje International Festival of Performance Art i Bielsko-Biala.

Dariusz Fodczuk performance i Nikolaj Kunsthal maj 2013.
Dariusz Fodczuk performance i Nikolaj Kunsthal maj 2013.
Dariusz Fodczuk performance i Nikolaj Kunsthal maj 2013. Fotos: Sara Glahn

Fakta

CPH AIR-resident
April-maj 2013

Links

Samtalekøkkener

Hitparaden

CPH AIR

Relaterede emner

Open Call: FAIR residency Copenhagen 2018-19

Applications for the residency period 15 August 2018 – 15 August 2019 will be accepted until 4 June 2018.D... Læs mere.

Programmer

Residencies er arbejdsophold for internationale kunstnere, der giver mulighed for netværksdannelse og udvikling af d... Læs mere.

Seminar: "Rethinking Residencies"

The seminar "You are Here - Rethinking Residencies" took place 7. of June 2013 at the Factory of Art and Design. A ... Læs mere.