Åbent Hus 2014

Lørdag d. 24. maj kl. 10.45 - 15.00 holder FABRIKKEN for Kunst og Design åbent hus. Start din dag med kaffe og croissanter, oplev FABRIKKEN og mød kunstnere og designere, som arbejder her til dagligt. 

Vi inviterer indenfor FABRIKKEN, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i den 1000m2 store hal. Her producerer vores kunstnere og designere gigantiske værker både til lokalområdet, hele Danmark samt den internationale kunstscene. 

I løbet af dagen vil det være muligt at møde kunstnere, som bevæger sig indenfor forskellige faglige områder, i deres værksteder og atelierer, hvor du kan få et indblik i deres arbejdszone, som danner rammerne for det kreative arbejde. 

Dette års program starter ud med en velkomst af Kultur- og Fritidsborgmesteren, Carl Christian Ebbesen. Også FABRIKKENS bestyrelsesforkvinde, Anna Krogh, vil byde velkommen til dette års arrangement samt indvie pladsen bag FABRIKKEN, Sundholms Bakker. Denne nye plads vil fremover være samlende midtpunkt mellem FABRIKKEN, Hørgården og de nye beboere, der vil få et hjem i de boliger, som er ved tage form ved siden af FABRIKKEN. 

Pladsen bag FABRIKKEN, Sundholms Bakker.

Et andet højdepunkt på dagen bliver ferniseringen af dette års megaværk, "Floating Island of Pearls", som er skabt af tekstilkunstneren, Isabel Berglund. I anledning af ferniseringen vil Sanne Kofod Olsen, direktør for Museet for Samtidskunst, holde tale og således indvie værket "Floating Island of Pearls", som ikke blot er et æstetisk værk, som med sin skarpe koralfarve vil stå i kontrast til FABRIKKENs rå vægge. Værket er også et socialt projekt, som har inddraget lokalbefolkningen i selve produktionen. 

Herudover vil der også være performances, foredrag om FABRIKKEN. Børnene vil også få mulighed for at få udfoldet de kreative evner i løbet af dagen. Under hele arrangementet vil det være muligt at indtage lidt mad og drikke i cafeen i Hallen. 

Vi ser frem til at byde velkommen!

Relaterede emner

Floating Island of Pearls

Strik et kunstværk med Isabel Berglund. Læs mere.

Åbent Hus

En gang om året inviterer FABRIKKEN til Åbent Hus, så folk i nabolaget, kunstinteresserede og andre nysgerrige k... Læs mere.