Anna Lundh

Svenske Anna Lundh har gæstet FABRIKKEN for Kunst og Design i april og maj 2014 som artist-in-residence tilknyttet FAIR-programmet. 

På trods af sin skandinaviske tilhørsforhold har Anna tilbragt tid i New York i forbindelse med sit kunstneriske arbejde.  

Hun beskæftiger sig med undersøgelsen af kulturelle fænomener som tid, teknologi, kunst og sprog. Hendes værker tager form af video, installation, tekst, performance og forskellige former for research og eksperimenter.

I Danmark har hun bl.a. arbejdet med sit projekt omkring Frøken Klokken - og herigennem har hun lavet research om forholdet mellem menneske (kvinde) og maskine. Frøken Klokken blev udviklet til en performance, som skal være en del af performance festivalen ACTS, som afholdes d. 14. og 15. juni 2014 og som arrangeres af Museet for Samtidskunst. 

Læs mere om værket "Miss Clock (The Year is a Python), 2014" her.

Under sit ophold har hun yderligere bidraget med artist talk samt deltaget i FABRIKKENs Åbent Hus arrangement, hvor hun har fortalt om sit arbejde. 

 

Fakta

FAIR-resident
April-maj 2014

Links

Anna Lundh

Om "Miss Clock (The Year is a Python), 2014"

Relaterede emner

Open Call: FAIR residency Copenhagen 2018-19

Applications for the residency period 15 August 2018 – 15 August 2019 will be accepted until 4 June 2018.D... Læs mere.

Henning Lundkvist

ARTIST IN RESIDENCE⎜I juni og juli rykker kunstneren Henning Lundkvist ind i FABARIKKENs lokaler.. Læs mere.

Anna Lundh: Miss Clock (The Year is a Python), 2014

Anna Lundh (SE) undersøger i sine værker vores opfattelse og forvaltning af tiden. Hun har været på jagt efter de... Læs mere.