Seidler, Nilsson og Hymøller: VOKS SKOV i Boserup Skov

"Der sker de forunderligste ting i skoven, træerne kommunikerer med hinanden. De drager ikke kun kærlig omsorg for deres afkom, de tager sig også af deres gamle og syge naboer. Træer har både følelser, fornemmelser og hukommelser. Træer kan advare andre træer om, at der er fjender i nærheden"

Foto: Marika Seidler

Sådan indledes præsentationen af den eksperimentelle vandreperformance VOKS SKOV, udviklet af billed- og videokunstner Marika Seidler, scenograf Annika Nilsson og dukkespiller Sif Jensen Hyttemøller, som du her får lov at se foreberedelserne til. Projektet efterfølges af huskunstnerworkshops for børn i 4. og 5.-6. klasse.

 

Vandreperformancen er støttet af Statens Kunstfonds Scenekunstråd.

Workshoppene realiseres med støtte fra Statens Kunstfonds Huskunstnerordning.

 

VOKS SKOV afvikles i august og oktober 2017 i Boserup Skov i samarbejde med Boserup Naturcenter. Seidler, Nilsson og Hymøller vil bl.a. undervise de deltagende børn i landart, dukkespil, tekstimprovisation, performanceimprovisation og performance for videokamera.

Foto: Marika Seidler

Med VOKS SKOV perspektiveres viden om træerne og skovens dyr biologisk og performativt. Naturvejlederne i Boserup Naturcenter kaster lys over skovens liv og giver eleverne et overraskende indblik i træernes hemmelighedsfulde verden og dyrenes flokliv. Den faktuelle viden vil skabe grobund for den kunstneriske proces og knytte eleverne tættere til træerne, dyrene og skovens rum.

Foto: Mille Højerslev Nielsen
Foto: Mille Højerslev Nielsen
Foto: Mille Højerslev Nielsen

Relaterede emner

Lej Hallen

Kræver dit værk plads? Har du brug for et rum med højt til loftet og perfekt lysindfald, hvor du kan udfolde dig k... Læs mere.

Om FABRIKKEN

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er et produktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere o... Læs mere.