Fabrikken inviterer lærere og pædagoger til forårskur

Nu har I mulighed for i samarbejde med en professionel kunstner at komme helt tæt på den skabende kunstneriske proces med FABRIKKEN OUTREACH. 

Kom til forårskur på FABRIKKEN, mød vores professionelle kunstundervisere og hør, hvilke undervisningsforløb, vi tilbyder i 2018-19 for børn og unge i alderen 9-18 år.

TID & MØDESTED
Det sker onsdag d. 30. maj kl. 14.30-16.00 i Store Hal, FABRIKKEN. 

ADRESSE
Sundholmsvej 46, 2300 København S. 

TILMELDING
Arrangementet er gratis, og du kan tilmelde dig ved at skrive til: mhn@ffkd.dk. Deadline for tilmelding er onsdag d. 23. Maj 2018.

KONTAKT
Har i spørgsmål til yderligere informationer så kontakt endelig vores projektleder for FABRIKKEN OUTREACH Mille Højerslev Nielsen på: 

T +45 32 54 94 24 
E mhn@ffkd.dk

Skræddersy et forløb

Du har mulighed for at bestille skræddersyede undervisningsforløb i tegning, maleri, collage og tryk i samarbejde med en professionel kunstner. 

Vi kan også tilbyde lærerkurser inden for de nævnte discipliner, så du som lærer/pædagog kan blive inspireret til dit eget arbejde med målgruppen.

OUTREACH workshop for sæson 2018/19

Henrik Menné
Robotter 
Hvad har kunst og robotteknologi med hinanden at gøre? Vi bygger og designer robotter i grupper og lærer at programmere. Vi diskuterer, hvor vi møder robotter i vores hverdag, og hvilke forestillinger vi har for fremtiden. Billedkunstner Henrik Menné viser deltagerne, hvordan det at programmere og bygge robotter også kan være kreativt arbejde.

Ingrid Skovgaard
Troldens Bevægelser – at se, forstå og tale med sin krop
Hvordan ser en trold ud, og hvordan bevæger den sig? Vær med til at udforske forunderlige fortællinger og sagn om trolde sammen med billedkunstner og danser Ingrid Skovgaard.
Vi vil klæde os ud som trolde, lytte til gamle troldehistorier, danse til klassisk og rytmisk musik fra hele verden og lave ekspressive tegneøvelser med kroppen.

Marika Seidler
Det Perfekte Menneske
Hvad forstår vi ved det perfekte? Det Perfekte Menneske tager udgangspunkt i børns møde med biologi og kunst og undersøger identitet og selvportræt. Vi besøger Medicinsk Museion, hvor deltagernes forestillinger om kroppen fra DNA til Wunderkammer udfordres. Tilbage på FABRIKKEN arbejder vi med realisme/abstraktion igennem skulpturarbejde, tekstskrivning og diskussion.

Delphine Flyvehavn og Sarah Maria Fritsche
Grafiske teknikker
Koldnålradering, kollografi og unikatryk på geleplader. Deltagerne får lov at eksperimentere med klassiske grafiske teknikker og moderne eksperi-
menterende metoder. Vi vil beskæftige os med håndværksmæssige, tekniske, historiske og kunsthistoriske vinkler på grafik som kunst og opleve, hvad det vil sige at arbejde på et professionelt grafisk værksted.

Simon Bodh Nielsen
Mosaik, samarbejde og geometri – et udsmykningsprojekt
Har din skole et ønske om en permanent udsmykning til et specifikt sted på skolens område? Vi arbejder med kunsten at skabe mønstre. Deltagerne præsenteres for forskellige metoder til udvikling af mønstre. Når de har forstået principper bag et givent mønster, er der mulighed for at eksperimentere. Og til at bryde reglerne – eller skabe sin egne.

Kirstine Vaaben
Naturkunst – aftryk af Amager Fælled
Tag ud i naturen og pluk materialer til dit eget kunstværk! Vi samler gevækster fra Amager Fælled og laver aftryk af dem i gips. Billedkunstner Kirstine Vaaben lærer deltagerne, hvordan man kan lave kunst ud af planter og blomster.

 

Relaterede emner

Outreach-programmer

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design arbejder aktivt med at opbygge et stærkt lokalt netværk i Sundholmskvarteret o... Læs mere.

Outreach

FABRIKKENs outreach udspringer af en nysgerrighed over for vores nærmeste naboer og medmennesker. FABRIKKEN ligger i... Læs mere.

Om FABRIKKEN

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er et produktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere o... Læs mere.