Om FABRIKKEN

FABRIKKEN for Kunst for Design

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design er et produktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere og designere arbejder. Her bliver produceret alt fra videokunst, foto, maleri og digtsamlinger til skulpturer, møbler og balkjoler. FABRIKKEN huser 53 atelierer og en kæmpestor produktionshal, der også bliver udlejet til events.

FABRIKKEN prioriterer formidling, international udveksling og netværk højt. Derfor faciliterer vi artist in residence-programmer, afholder den årlige kunstmesse Alt_Cph, samarbejder med lokale skoler om outreach-projekter og meget mere.

Målsætning

FABRIKKEN skal være et selvejende, nytænkende og innovativt produktions- og videnscenter for professionelle billedkunstnere, designere og beslægtede faggrupper. Læs mere om FABRIKKENs målsætning.

Organisation

FABRIKKEN er en nonprofit organisation med demokratisk struktur. Læs mere om FABRIKKEN som organisation.

Historie

FABRIKKEN startede som "Kulturfabrikken" og aktiveringstilbud til unge. Læs mere om FABRIKKENs historie.

Bygningen

FABRIKKEN er tegnet af Poul Holsøe og opført i 1944. Se billeder og læs mere om bygningen.

Internationalt samarbejde

FABRIKKEN har siden 2010 fungeret som vejleder og samarbejdspartner for Nafasi Art Space - et værkstedsfællesskab og udstillingssted for visuel kunst, beliggende i Dar-Es Salaam, Tanzania. Læs mere om Nafasi Art Space.

Se dig omkring

Kig i galleriet og få et indtryk af hverdagen på FABRIKKEN.

Relaterede emner

Organisation

Fonden FABRIKKEN for kunst og Design er en nonprofit organisation med demokratisk struktur. Den daglige leder er ansa... Læs mere.

Historie

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design har siden 1992 haft hjemme i det tidligere centralvaskeri på Sundholm. I starte... Læs mere.

Bygningen

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design ligger i det tidligere Sundholms centralvaskeri og er opført i 1938. København... Læs mere.