Lej Hallen

FABRIKKENs hjerte

Kræver dit værk plads? Har du brug for et rum med højt til loftet og perfekt lysindfald, hvor du kan udfolde dig kunstnerisk? Søger du samtidig inspirerende faglig sparring? Eller mangler du blot et hjørne til opbevaring? 

Hallen - FABRIKKEN for Kunst og Design

Hallen er Fabrikkens hjerte og muligvis lige det, du leder efter. En 1.000 m² stor hal med en loftshøjde på 6-10 meter og med ovenlys i hele sin udstrækning. Perfekt til pladskrævende produktion fx scenografi, filmoptagelser, megaværker. Hallen har dannet ramme om alt fra konferencer, modeshows og fotoshoots til borgermøder og børnenes fastelavnsfest. Med vores mobile vægge skræddersyr vi rummet efter dine behov og kan tilbyde flere forskellige bordopstillinger, mulighed for bænke, varmestue, brug af udendørsareal, ophængning osv. 

Tidligere har bl.a. Ole Sporring og Lise Nørholm arbejdet på kæmpestore malerier til Københavns Metro-byggepladser. Jørgen Carlo Larsen har bygget et hus til skulpturudstillingen RUNDTENOM på Den Frie, Will Work for Food har skabt scenografi til Oh Lands koncerter, og en enkelt stand til Roskilde Festival er også kommet til verden i FABRIKKENs hal.

Du bestemmer selv, hvor mange kvadratmeter, du vil leje og hvor længe. Du kan få hele hallen eller bare et lille hjørne. Ofte endda med kort varsel. Prisen afhænger af arrangementets art og størrelse. Med egen nøgle til huset er du fri til at komme og gå som du vil. Der er adgang til stærkstrøm og vand, mulighed for individuel afskærmning og faglig sparring. Du kan som regel købe assistance fra snedkerværkstedet. Indgangsporten måler 2,90 x 3,5 m (hxb) og har tilkørselsrampe. Om vinteren bliver der af og til køligt i hallen. Derfor har FABRIKKEN en varmestue, hvor du kan spise og holde pauser.

For yderligere informationer eller et uforpligtende tilbud, kontakt vores udlejnings-, event og bygningsansvarlig:

Mathias R. Jakobsen

+45 23488347

mj@ffkd.dk

Relaterede emner

Værksteder

På FABRIKKEN finder du et grafikværksted og træværksted - alle med indgang fra den store hal. Værkstederne er s... Læs mere.

Galleri

. Læs mere.

Åbent Hus

En gang om året inviterer FABRIKKEN til Åbent Hus, så folk i nabolaget, kunstinteresserede og andre nysgerrige k... Læs mere.