Information

Plads til processen

En kunstners arbejde består af mere end at vise færdige projekter og objekter frem på udstillinger. Kunstnere skaber kunst i alle mulige sammenhænge og i lange seje træk, gennem hele livet. En proces, der kræver tålmodighed og gentagelser. Og fejltagelser. Det er der plads til på FABRIKKEN.

Som faggruppe har kunstnerne mange forskellige arbejdsgivere og ofte meget forskellige og kortvarige kontrakter. Derfor er et stabilt atelierfællesskab, med gode faciliteter og ligesindede fagfolk meget vigtigt. Det handler om at skabe rammer, hvor kunstnere og beslægtede faggrupper kan indgå i en sammenhæng og udveksle erfaringer. 

Hvad er produktion?

Produktion er dialog. En dialog om og med materialer, teknikker og metoder. Der er research, forskning, fordybelse og samtale. Det er historier og erfaringer – og forvandlinger. Det er ikke kun den isolerede kunstner med sit eget projekt, men det kan det være. Det er ikke kun stor, beskidt, larmende produktion – men det kan det også være. På FABRIKKEN skal der være plads til det hele, og – vigtigst af alt - skal der være mulighed for at mødes og udveksle erfaringer.

Relaterede emner

Værksteder

På FABRIKKEN finder du et grafikværksted og træværksted - alle med indgang fra den store hal. Værkstederne er s... Læs mere.

Atelierer

FABRIKKEN huser 53 atelierer, hvor professionelle billedkunstnere, designere og beslægtede faggrupper arbejder.. Læs mere.

Lej Hallen

Kræver dit værk plads? Har du brug for et rum med højt til loftet og perfekt lysindfald, hvor du kan udfolde dig k... Læs mere.