Book en workshop

Kender du en skoleklasse eller en gruppe unge, som har lyst til at få undervisning af en professionel kunstner eller designer på Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design? 

Som lærer eller pædagog har du mulighed for i samarbejde med FABRIKKENs kunstformidler at skræddersy et kortere eller længere workshopforløb for børn og unge (9-18 år). Et forløb kan fx udgøre et kort introducerende besøg på to timer eller en længerevarende workshop, som strækker sig over flere uger.

FABRIKKEN er et levende værkstedshus, hvor over 50 kunstnere og designere arbejder med kunst og design hver dag. I et workshopforløb på FABRIKKEN får deltagerne lov til i følgeskab med en kunstner fra huset at opleve den kunstneriske arbejdsproces på nært hold. Hvert forløb inddrager deltagerne i en kunstnerisk proces, og forløbene er bygget op omkring research, idéudvikling og opbygning af et projekt.

Booking

FABRIKKENs workshops henvender sig til skoleklasser, fritidsklubber, ungdomsskoler m.fl. og bliver afholdt i vores Projektrum.

Se, hvornår Projektrummet er ledigt.

Hør nærmere om FABRIKKENs workshopmuligheder: skriv en mail til Johan Kjærulff Rasmussen, ansvarlig for Undervisning og Outreach på jkr(att)ffkd.dk. 

Fakta

Spørgsmål ang. FABRIKKENs workshopmuligheder?

Sen en mail til os på:

jkr@ffkd.dk

Links

Projektrummets kalender

Det Perfekte Menneske

Relaterede emner

Det Perfekte Menneske

Det Perfekte Menneske er et interdisciplinært kunstprojekt med vægt på biologi, skulptur, tekstimprovisation og fo... Læs mere.

Tag Plads! Blog

Den ottende udgave af Tag Plads! hedder "Byens rum, mosaikker og vores symboler", og er en kunstworkshop på fire dag... Læs mere.

Outreach-programmer

Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design arbejder aktivt med at opbygge et stærkt lokalt netværk i Sundholmskvarteret o... Læs mere.